PVC Vinduer

PCV Vinduer- holdbare, trygge vinduer som garanterer ro og optimal varmeisolasjon. PVC vinduer er en løsninger kjent i mange år i alle europeiske land og nylig har de blitt popoulære blant nordmenn. Særlig blant kundene som søker bra kvalitet mot fornuftig pris. Den store fordelen til vinduet av dette slags er allsidighet, holdbarhet og pris- PCV vinduer passer godt både i moderne prosjekter, og i mer tradisjonelle løsninge

-11%
Salg

PVC kun Vipp

Sprosser

PVC Vindu Kun vipp

-19%
Salg

PVC Sidesving med vipp

Sprosser

PVC Vindu Sidesving med vipp

-27%
Salg

PVC fast

Sprosser

PVC Vindu Fastkarm

-13%
Salg

PVC Tofløyet sidesving med vipp

Sprosser

PVC Vindu Tofløyet sidesving med vipp

Flott kvalitet til en god pris uten skjulte avgifter!

Showroom i Oslo 🙂

5 – 10 års garanti

✓ Mulighet for å bestille montasje av de bestilte vinduene

Billig frakt over hele Norge

Store rabatter når du kjøper flere vinduer

Gratis henting av varer fra vår butikk i Oslo

Levering 2-4 uker på PVC, trevinduer på 3-6 uker

-11%
Salg

PVC kun Vipp

Sprosser

PVC Vindu Kun vipp

-19%
Salg

PVC Sidesving med vipp

Sprosser

PVC Vindu Sidesving med vipp

-27%
Salg

Toppsving | TRE | TRE/ALU

Sprosser

Toppsving vindu TRE

-27%
Salg

PVC fast

Sprosser

PVC Vindu Fastkarm

Varmeisolasjon

PVC Vinduer som er tilgjengelig i vårt tilbud garanterer å beholde parametrene som er viktigste for beboere på passende nivå, det vil si varmeisolasjon eller akustisk isolasjon. Løsninger som er brukt for plastvinduer hjelper å garantere et høyt sikkerhetsnivå i huset.

Hvorfor er det verdt å velge PVC Vinduer?

  • Veldig gode parametrer angående sikkerhet, varmeisolasjon og termisk transmittans eller akustisk isolasjon. Høy kvalitet og holdbarhet er garantert på grunn komponentene av en høy kvalitet.
  • Materialler og profiler som er brukt i produksjon av PVC vinduer gjør det mulig å få feilfri bruk av vinduer i årevis.
  • Det rike tilbudet av løsningnene både når det gjelder vindustyper, balkongvinduer, skyvedører eller permanente glass, slik som når det gjelder profiltykkelse, antall kamre eller mulighet til å velge glasspakker.
  • Muligheten til å tilpasse fargene til vinduene til individuelle ønsker- plastvinduer er tilgjengelige i et bredt spekter av fargene.
  • God pris for PCV Vinduer av høy kvalitet, et holdbar og estetisk produkt som er enkelt i stell og vedlikehold- bortsett fra vanlig vasking og periodisk undersøkelse av beslag og hengsler som krever ingen pleie for å beholde holdbarhet og et godt utseende.

 

Hvilke PVC Vinduer skal jeg velge?

Hvis det er viktig med termisk isolasjon, så er det et godt valg med vindusserien: mmed 3 glass!

Deres utmerkede termikk er garantert på grunn av: trelags glass med varm ramme, varmeisolasjonsinnsatser og et justerbart hengsel. Hvis man søker optimale løsninger, da må man legge merke til Drutex PVC vindu som garanterer høy funksjonalitet til vinduene og ytelsesparametere av veldig god kvalitet og som tilfredstiller aktuelle byggekrav.

Drutex

Vil du bestille PVC Vinduer via nettet?

Du finner alt du trenger i vår butikk! Ut fra erfaring vet vi at universelle produkter er veldig populære. Det er også slik når det gjelder PVC Vinduer. Veldig gode isolasjonsparametere er en stor fordel til disse produktene. Prisene på PVC Vinduer er veldig konkurransedyktige, derfor velger man dem ofte. I tillegg er det holdbar, resistent material av høy kvalitet som gjør at vindus treverk varer i mange år.

Vis mer >